Building Our New HQ in Fremont — Update

05/2017

News

Together with our brand strategy partners at Stoke, Turnstyle is constructing a new 5,000 sq. foot office. The building will serve as home for 20+ strategists, designers and developers. Located on Canal Street, the park-side project borders the Burke-Gilman Trail and overlooks the Fremont Cut waterway.  

On the street level, a cafe-style collaboration space serves as a foundation to two levels with open-floor studios and meeting space. Designed with 16’ floor-to-ceiling windows, the plan takes advantage of the views over the trail and canal.

The work areas will be bathed with natural light. An open atrium at the center creates visual interest, with the benefit of passive solar design. It's a design-friendly environment that makes the best of our open, collaborative work style.

As the business environment accelerates, having a place that minimizes our commutes, offers easy access to downtown, with everyday access to great restaurants, and enhances mobility options on the Burke-Gilman Trail – all with a deck and a view – seemed like a winning combination.

The architecture was led by award-winning Heliotrope, of Ballard. Seattle’s Western Ventures serves as the general contractor.

Construction is targeted for completion in September, 2017.


Construction Progress

Previous home on Turnstyle's new lot in August 2016
Construction Progress June2017

Next Article

Turnstyle Custom Blocks